29 sept. 2009

Gogonele murate


Punem gogonele spălate în borcane, împreună cu ardei, usturoi, frunze de țelină și de mărar;
punem la fiert apa cu sare - se pune o lingură de sare pentru murături la 1 l de apă.
Turnăm apa călduță peste murături, le acoperim.
După 3-4 zile le zvîntăm - turnăm zeama dintr-un vas în altul, de mai multe ori. Le lăsăm din nou deoparte vreo  4-5 zile - acoperite cu zeama respectivă.
 Le zvîntăm iarăși, apoi le păstrăm la rece.
Este bine să punem deasupra și cîteva tulpini de hrean și boabe de muștar.

Niciun comentariu:

Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Postări populare

My Headlines