2 iun. 2011

Ciudățenii culinare

Nu știu dacă ați vrea să gătiți așa ceva, deși nu e rău:

Labe de gaină - sau mai bine zis, gheare:

http://julesfood.blogspot.com/2009/11/spicy-chicken-feet-in-broth-of-liquid.html

Și desert:

prăjitură cu ciocolată și kaiser

http://julesfood.blogspot.com/2009/10/choc-cayenne-bacon-peanut-butter.html

Iar găină albastră, chiar că n-am văzut: 

http://julesfood.blogspot.com/2010/09/silky-chicken-or-black-chicken.html

2 comentarii:

gaby's blog spunea...

sincer , bunica mea punea in supa si picioare de gaina , dar nu din lipsa carnii si pentru ca zicea ce supa este mai gustoasa! Ea gatea cu gaini de casa pe care le crestea ea si le curata bine.
Chiar am mancat cand eram mica si nu sunt rele deloc!
Eu nu cred ca as as indraznii sa le gatesc oricat de gustoase sunt !
Interesanta gaina albastra si combinatia de ciocolata cu bacon!

Diana Didona spunea...

Da, de fapt se pune si pieptul, adica puiul intreg. Insa eu de obicei fac asa cum aratat pentru ca suntem numai 2 persoane la masa. De puiul sau gaina de curte nici nu mai vorbim...E mare diferenta fata de ce luam de la magazin.

Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Postări populare

My Headlines