15 dec. 2014

Reţete din carne de porc

Ce mai preparăm din porc, pentru Crăciun?
Multe..
Eu mi-am propus să fac în primul rând cârnaţi şi tobă.
Dar pe data de 22. Până atunci, vă împărtăşesc o reţetă de cârnaţi gustoşi, cu gust de afumat, dar fără a fi afumaţi. Pentru cei care, la fel ca mine, stau la bloc.

Cârnaţi de porc

2 kg de pulpă de porc tocată
500 g de slănină afumată tocată
Se mai pune sare, piper, usturoi pisat - după gust, şi nu uitaţi să turnaţi şi o cească de apă.
După care treceţi la maşină, să umpleţi maţele.
Aceşti cârnaţi se pot păstra la congelator sau se prăjesc în untură, se pun în borcane şi se acoperă cu untură topită.
Dar voi reveni cu amnunte după cei îi fac.
Şi cu toba.

Alte reţete de pe acest blog:

Lebăr

Topirea slăninei

Untura

Drob de proc

Cotlet întreg la cuptor

Toba

Piftie =răcituri=

Sarmale

Chiftele

Pentru patiserie, preprate cu untură:

aluat cu untură

sărăţele

cornuleţe

pişcoturi


3 comentarii:

Danna spunea...

Felicitari! Foarte utila retetea , o voi folosi astazi. Iar blogul exceptional! Va recomand un site cu retete bune care il folosesc si eu , acesta este retete culinare

Diana Didona spunea...

Vă mulţumesc. Sărbători fericite şi s-auzim de bine!

kendi modaniz spunea...

çok güzel gerçekten kadın giyim,elbise, abiye,kıyafet,
tunik,bayan giyim,etek,
elbise,moda,marka,trend,
viskon,vizon,şifon elbise,şifon tunik,,günlük elbise,sexi iç giyim,
sexi çamaşır,fantezi,fantezi iç çamaşır,
2.el makina,ikinci el makina,2.el makine,ikinci el makine,

eticaret sitesi

Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Postări populare

My Headlines