Am repetat reţeta de aici.
http://aromele.blogspot.ro/2014/04/cozonac-tip-panettone.html
Se face uşor şi e interesant.
L-am umplut cu miez de nucă, stafide, coji de portocale confiate si bucăţele mici de rahat.
3 apr. 2016
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Postări populare
-
Este o mancarica tare buna de iarna, pe care o facea si strabunica si mamei mele, copil fiind, ii placea foarte mult. Se face astfel: Vom fa...
-
O pifite reusita trebuie sa fie atat de limpede incat sa vezi fundul farfuriei, si sa nu fie moale, dar nici foarte inchegata (cum e toba)...
-
Cum facem o friptura buna din carne mai batrana? Am avut o carne de vita nu foarte frageda. Ce sa fac cu ea, ca asteptam musafiri? La cuptor...
-
Le-am făcut chiar mai înainte și m-am gândit să îi postez astăzi, poate mai inspir pe cineva. Mi-au IEȘIT EXCELENTE, FOARTE FINE. Nu am ma...
-
Putem folosi orice fel de ficat. Spălăm ficatul, îl curățăm de vinișoare, il desfacem în lobi sau îl tăiem. Apoi lăsăm ficatul să stea în...

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu