8 dec. 2016

Tochitura de pui


Daca nu consumati carne de porc (prea des) sau daca vreti sa mancati ceva rapid, gustos si consistent, va recomand un fel de tochitura cu carne de pui. 

O idee foarte bună pentru o masă consistentă, gustoasă şi preparată rapid.
Am avut piept de pui, ficat de pui, cabanos, oua, branza rasa, mamaliga.

Cum o facem:

- taiem pieptul de pui cubulete si il calim in ulei, la foc mic, amestecand mereu.
- punem sare si piper.
- adaugam si carnaciori, feliati.
- intre timp, punem sa fiarba si apa, ca sa facem mamaliga.
-cand pieptul de pui e  gata, punem tot acolo si ficateii.
- separat, pregatim cate 1 ou ochi, pentru fiecare persoana.
- servim cu mamaliguta si branza rasa (cas, cascaval) sau de burduf.
- alaturi punem tochitura, care este foarte buna cu mujdei de usturoi.


Niciun comentariu:

Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Postări populare

My Headlines