27 apr. 2017

Varză cu ciolan afumat si cartofi

O facem cu:

o varza dulce (sau murata)
ciolan sau alte afumaturi de porc
o ceapa mare
1 gogosar sau capia
4-5 cartofi
suc de rosii
condimente: piper boabe, enibahar, cimbru
ulei
Nu am mai calit ceapa sau varza, le-am fiert in zeama carnii afumate si a iesit o mancare excelenta.

Cum se face:
- am oparit carnea, apoi am pus-o la fiert in apa rece, cam o ora. Se lasa chiar si o ora jumate, depinde cat de tare e carnea.
- ceapa tocata se poate adauga mai devreme sau chiar de la inceput; aceasta nu trebuie sa se simta prin mancare.
- cand carnea este aproape fiarta, aproximativ, adaugam varza tocata fin, ardeiul, condimentele. La varza dulce punem un pic de suc de rosii.
Se fierbe circa 30 de minute, sa nu iasa varza terciuita. Dupa caz, se fierbe mai mult, daca e nevoie.

Niciun comentariu:

Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Postări populare

My Headlines