11 nov. 2017

Rulada cu gem de zmeura

Rapid, usor si delicios!
Blatul este ca un pandispan, dar ouale se bat intregi, nu se mai separa.
Ideea am preluat-o de aici:


Se face cu:

5  oua
125 g zahar
125 faina
vanilie
sare

Se bat la robot ouale, sarea, zaharul, la viteza mare, timp de 4 minute. Se incorporeaza faina, cu ajutorul unei spatule.
Punem aluatul in tava, pe hartie de copt, si se coace in cuptorul incins circa 20 de minute.Important este sa nu se rumeneasca.
Cand a fost gata, eu am rulat blatul cu tot cu hartie. Dupa ce s-a racit, l-am desfacut , l-am uns cu gem si l-am rulat, indepartand hartia.
Pozele , din pacate, sunt facute noaptea si nu sunt prea grozave.
Dar a iesit foarte buna si aspectuoasa.


Niciun comentariu:

Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Postări populare

My Headlines