tag:blogger.com,1999:blog-7537153997219393839.post2633148626339694825..comments2023-09-20T16:56:36.746+03:00Comments on AROME...: Friptura frageda din carne de vita - la cuptor / Roast beefUnknownnoreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-7537153997219393839.post-62114699477084427172013-12-02T23:30:49.532+02:002013-12-02T23:30:49.532+02:00oare nimeni nu a auzit de maturarea carnii de vita...oare nimeni nu a auzit de maturarea carnii de vita???fara baituri, fara altceva decat pastrare la fix 4 grade, cel putin 20 de zile, si carnea se va fragezii singura!este singura(sau aproape), carne care are enzime care impiedica alterarea, si fragezesc prin maturare.daca e posibil, maturati in pungi vidate, dar nu e obligatoriu...profesionistii stiu ca, sunt magazine in care se vinde carne maturata de vita.Este si un proverb printre bucatari;"cine nu se pricepe si mananca vita proaspata, asa merita!"<br />simimoraru@yahoo.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7537153997219393839.post-52785664681952451262013-04-28T13:25:59.007+03:002013-04-28T13:25:59.007+03:00Mi s-a parut interesant procedeul de pregatire a c...Mi s-a parut interesant procedeul de pregatire a carnii, asa ca am incercat sie eu reteta - a iesit super frageda si delicioasa!!! Felicitari! Chiar azi, o sa o prepar pentru a doua oara...Pofta buna!<br /><br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10267551257761790999noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7537153997219393839.post-12823852012594572612013-03-24T10:51:54.900+02:002013-03-24T10:51:54.900+02:00De retinut. Incerc si eu clar.De retinut. Incerc si eu clar.Andreea Bhttp://aradeanca.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7537153997219393839.post-26433448548881206972013-03-05T17:21:24.018+02:002013-03-05T17:21:24.018+02:00Nu sunt fan carne de vita,dar cand doresc sa gates...Nu sunt fan carne de vita,dar cand doresc sa gatesc,intotdeauna prefer vitel,pt ca se pregateste repede si e fraged,diferenta se poate face cu ochiul liber,vita e rosiatica,si cu cat e mai intensa culoare,e vita batrana care fierbe in "3 zile " :-) pe cand vitel-ul este deschis la culoare si se gateste repede,frumos si e si m-ai gustos..va pup dragelor..<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7537153997219393839.post-71465704741849965492012-07-07T16:36:59.527+03:002012-07-07T16:36:59.527+03:00pai asta e, doar o friptura de vita.
poate fi si s...pai asta e, doar o friptura de vita.<br />poate fi si simpla, daca zici tu, important e ca e foarte buna..........și atât.Mariahttps://www.blogger.com/profile/01290624145761796432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7537153997219393839.post-36166238398535977912012-07-04T21:13:41.455+03:002012-07-04T21:13:41.455+03:00scuze ca ma bag,dar nu prea seamana a roast beef c...scuze ca ma bag,dar nu prea seamana a roast beef ci a o simpla friptura din carne de vita.<br />uite aici o poza la cum trebuie sa arate un roast beef <br />http://4.bp.blogspot.com/-fYxwoMd6VvE/TygJ9X_p8cI/AAAAAAAAAVw/ZcGpgqMA2x0/s1600/Roast+Beef.jpg<br />te salutAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7537153997219393839.post-68081695448077779912012-01-13T21:50:37.340+02:002012-01-13T21:50:37.340+02:00Am incercat reteta ta si a iesit o friptura extrao...Am incercat reteta ta si a iesit o friptura extraordinara. Toata familia ma intreba ce fel de carne este. Multumesc pentru reteta si o recomand cu toata increderea.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7537153997219393839.post-55972003247273037962010-11-21T15:29:40.707+02:002010-11-21T15:29:40.707+02:00multumesc de reteta, o incerc acum, o sa folosesc ...multumesc de reteta, o incerc acum, o sa folosesc varianta cu otet in loc de vin, sper sa iasa bine :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7537153997219393839.post-36765562471654874762010-10-21T15:00:15.980+03:002010-10-21T15:00:15.980+03:00A trecut un an dela aceasta postare.Mie mi-a placu...A trecut un an dela aceasta postare.Mie mi-a placut mult reteta,chiar acum se afla in plina desfasurare.MultumescAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7537153997219393839.post-23998384302425701912010-10-21T14:56:48.733+03:002010-10-21T14:56:48.733+03:00A trecut 1 an de la aceasta postare,dar eu acum am...A trecut 1 an de la aceasta postare,dar eu acum am gasit-o.Imi doream mult o friptura de vaca frageda.In acest moment se affla in cuptor.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7537153997219393839.post-59383597762792876212009-11-07T18:59:02.065+02:002009-11-07T18:59:02.065+02:00Dupa cite vad, ai mesterit problema foarte bine! F...Dupa cite vad, ai mesterit problema foarte bine! Felicitari! Asta e problema in Ro., din pacate, de multe ori. Noi iubit fripturile de vita, dar cind mergem acasa in vizita, umbli si umbli pina gasesti o friptura buna. De multe ori vinzatoarele vind carnea de vitel ca fiind cea de vita. Carnea de vita trebuie atirnata citeva luni de zile pt. a deveni frageda. Iti doresc un sfirsit de saptamina minunat! CamiCamihttp://www.blogger.com/profile/08802441302808043135noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7537153997219393839.post-54592077107231107502009-12-02T21:26:56.017+02:002009-12-02T21:26:56.017+02:00Friptura mea a fost foarte buna, dar cu toate aces...Friptura mea a fost foarte buna, dar cu toate acestea recunosc ca nu prea ma pricep la carnea de vita. Nu stiam de fezandat.<br>Am vazut in magazine carne de vita din Argentina - dar costa cam 80 - 100 lei/kg; nici gratis nu-mi trebuie.Diana Didonahttp://www.blogger.com/profile/13256490531885105034noreply@blogger.com