Am pus circa 300g de cașcaval ras (prin răzătoarea mică), 2 ouă bătute separat, 1/2 de linguriță de bicarbonat de sodiu stins cu oțet, piper, 2 linguri de griș, câteva linguri de făină - ca să iasă o pastă moale, dar femă, așa cum se vede aici: 
Le-am pus cu lingura pe planșeta cu făină și le-am modelat cu mâna.
Se prăjesc pe ambele părți în baie de ulei încins; ca să fie nivelul uleiului mai înalt, am folosit o oală cu fund dublu.

Unele au luat forma unor ciupercuțe:


Iată ce frumos cresc!
Au, totuși, un defect. Se mănâncă repede-repede.

Un comentariu:
Ce gustări bogate. Cu permisiunea dumneavoastră, voi lua una pentru testare. Besitos!
(Qué bocaditos más ricos.
Con tu permiso me llevo uno para probarlos.
Besitos!)
Trimiteți un comentariu