28 nov. 2008

Minestra cu maruntaie de pasare Minestra with chicken giblets

Iata o idee de a face un pic mai altfel supa de gaina.

Este, totusi, o reteta mai ....ciudata:
"Se fierbe orez un sfert de ora in supa, se amesteca cu zarzavat taiat marunt, prajit cu slanina, cu ficatei, stomacuri de pasari, creste de cocos etc. - prajite in unt; se toarna totul in supa sa mai dea cateva clocote si se serveste cu parmezan ras."
Totusi, iese ceva bun. Hai sa zicem ca ranza si ficat de pasare gasim, dar nu garantez pentru crestele de cocos (sau de gaina).
Numai daca taiem vreo pasare din curte (Cine are, are.)

Niciun comentariu:

Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Postări populare

My Headlines