Faceți căutări pe acest blog

Gatim cu:

- Aperitive (55) - Băuturi (2) - Budinci (4) - Conserve (33) - Dulciuri (67) - Fripturi (13) - Garnituri (2) - Gustări (18) - Mâncăruri (67) - Patiserie (29) - Pește (13) - Salate (21) - Sfaturi (12) - Sosuri (1) - Supe/ciorbe (18) -Diverse... (21) * (10) * - Retete retro (9) * Retete de post (3) Afine (4) Ananas (2) ardei (13) Banane (2) Biscuiţi (1) Branza (38) Brocoli (2) Cacao (10) Cafea (3) Caise (9) Capsune (9) Carne de oaie/miel (1) Carne de pasare (50) Carne de porc/vita (42) Carne tocata (24) Cartofi (24) Castraveti (3) Catina (2) Ceai (1) Ceapa (3) Cimbru (1) Ciocolata (6) Cirese (3) Ciuperci (40) Coacaze (2) Coacăze (1) Condimente (2) Conopida (5) Creier (5) De post (2) Dovlecei (8) Dulciuri (50) Faina (14) Fainoase (2) Fasole (8) Fasole pastai (5) Făină (1) Ficat (8) Foitaj/aluat (9) Fragi (3) Frișcă (1) Fructe de padure (7) Fructe diverse (19) Gem (1) Gem/marmelada (10) Gogoșari (11) Grâu (1) Griș (2) Gutui (3) Hrean (1) Iaurt (4) Lamai (8) Lapte (10) Legume diverse (16) Limbă (2) Linte (2) Lobodă (1) Mac (1) Malai (3) Mazăre (6) Mere (13) Mezeluri (12) Morcovi (8) Năut (1) Nucă de cocos (2) Nuci (9) Opinii (3) Orez (15) Ornare (1) Oua (59) Paine (8) Paine/patiserie (2) Paste fainoase (2) Pepene (2) Pere (2) Pesmet (2) Peste (31) Piersici (8) Portocale (4) Porumb (3) Praz (1) Prune (6) Rahat (1) Rosii (13) Secară (1) Sfecla (3) Smantana (25) Soc (1) Soia (1) Spanac (4) Surimi (4) Ștevie (1) Telina (7) Unt (12) Untura (7) Usturoi (2) Varza (15) Vin (7) Vinete (6) Visine (7) Zaharoase (5) Zmeura (4)

27 sept. 2010

Ouă umplute cu ficat de pasăre

Sunt multe rețete, dar cel mai mult îmi place aceasta.

Ingrediente pentru 5 persoane:
5 ouă, 50 g de unt, sare, o linguriță de muștar, un ficățel de pasăre prăjit, pătrunjel verde tăiat foarte marunt, piper negru macinat.
Pentru ornat: măsline, gogoșari și castraveciori murați, pătrunjel verde, salată verde. 
Preparare:
Fierbem ouăle timp de 10 minute, în apă cu sare, și le punem apoi în apă rece, pentru a le curăța cât mai ușor. După ce le-am decojit, le tăiem in jumătăți și le scoatem gălbenușurile pe care le punem într-un castron. Zdrobim gălbenușurile cu furculița, adăugam sare și piper și apoi le frecăm cu lingura de lemn, adăugând unt moale, muștar, ficatul tocat - după gust, nu punem prea mult, și pătrunjelul tocat.
Umplem jumătățile de ou și le decorăm cu măsline negre, gogoșari marinați, castraveciori, pătrunjel verde.

3 comentarii:

maria mihalache spunea...

Foarte frumos platoul tau.
O seara placuta!

Gabriela spunea...

vai ce faine sunt!n-am mai mancat oua umplute cred ca de la revelion!arata foarte bine!

diana spunea...

Va multumesc tuturor pentru vizita.

Subscrie via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Număr de abonați:

Salată

Home-Cooking Blogroll Center

Sponsori