27 sept. 2010

Ouă umplute cu ficat de pasăre

Sunt multe rețete, dar cel mai mult îmi place aceasta.

Ingrediente pentru 5 persoane:
5 ouă, 50 g de unt, sare, o linguriță de muștar, un ficățel de pasăre prăjit, pătrunjel verde tăiat foarte marunt, piper negru macinat.
Pentru ornat: măsline, gogoșari și castraveciori murați, pătrunjel verde, salată verde. 
Preparare:
Fierbem ouăle timp de 10 minute, în apă cu sare, și le punem apoi în apă rece, pentru a le curăța cât mai ușor. După ce le-am decojit, le tăiem in jumătăți și le scoatem gălbenușurile pe care le punem într-un castron. Zdrobim gălbenușurile cu furculița, adăugam sare și piper și apoi le frecăm cu lingura de lemn, adăugând unt moale, muștar, ficatul tocat - după gust, nu punem prea mult, și pătrunjelul tocat.
Umplem jumătățile de ou și le decorăm cu măsline negre, gogoșari marinați, castraveciori, pătrunjel verde.

4 comentarii:

maria mihalache spunea...

Foarte frumos platoul tau.
O seara placuta!

Gabriela spunea...

vai ce faine sunt!n-am mai mancat oua umplute cred ca de la revelion!arata foarte bine!

Haplea spunea...

Salut,
felicitari pentru blog! Daca vrei sa facem link exchange, scrie-mi, te rog, pe http://hapleablog.wordpress.com
Succes in continuare.

Diana Didona spunea...

Va multumesc tuturor pentru vizita.

Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Postări populare

My Headlines