19 mai 2011

Biscuiţi săraţi (sărăţele) cu brînză şi ulei


Altă reţetă adaptată.
Aveam nişte brînză din care aş fi vrut să fac ceva, dar să nu fie dulce.
Am optat pentru sărăţele, dar nu aveam unt. Şi atunci am încercat să văd dacă iese bine cu ulei.
A mers perfect.

Am amestecat brînza (am avut de vaci şi de burduf) cu o cantitate aproximativ egală de ulei şi un ou.


Apoi am pus condimente: chimen, boia de ardei.

Ca să fie mai crocanţi, am pus şi un pumn de fulgi de ovăz.

Am mai pus bicarbonat de sodiu şi făină albă, cît a fost necesar pentru a obţine un aluat obişnuit.

Am înins o foaie de aluat din care am decupat biscuţii, dar nu mai ţin minte dacă i-am uns cu ou(?)

Parcă nu........


Un comentariu:

Loredana spunea...

arata tare bine! sa aveti pofta !

Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Postări populare

My Headlines