29 oct. 2010

Ciulama de ghebe - sau alte ciuperci


Se face cu:
500 g ghebe
o cană cu lapte
2 linguri rase de faina
o ceapă
sare
piper
patrunjel verde 
o ceșcuță cu smântână


Tocăm ceapa mărunt și o punem la călit, adăugam ghebele tăiate și le acoperim cu un capac, ca să fiarbă în suc propriu. Din când în când, adăugăm puțină apă, ca să nu se ardă.

Când sunt pătrunse, punem sare, piper, o lingură de făina desfăcută cu lapte rece și după 5 minute punem și smântâna, după ce o amestecăm cu cealaltă lingură de făină; mai fierbem 5 minute și presărăm pătrunjel verde. 

Servim cu mămăligă.

Un comentariu:

kathleen spunea...

Hey amazing blog. i think it's very nice suggestion. i like this post. thanks for sharing this blog!!!

Gourmet Free

Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Postări populare

My Headlines