Apoi, anul 2012 se apropie cu pasi repezi. Ce-i de facut?
Un chef - a zis mama mea.
Asa c-am trecut la treaba si am gatit tot ce am avut noi chef.
Oua umplute cu pate de ficat
Ardei umpluti cu pasta de branza de vaci, taiati felioare
Eggs stuffed with liver pate



Salata de icre / Roe salad

Salata de vinete / Eggplant salad


Dupa aperitive, am mai servit piftie, sarmale, friptura la cuptor.
Mama, cu doi vecini, urandu-si viata lunga.

Racituri de pasare / Chicken aspic

Sarmale si ardei umpluti - cu varza proaspata si carne de porc / Cabbage rolls and stuffed peppers - with fresh cabbage and pork

Au fost foarte reusite!

Friptura la cuptor cu piure de cartofi / Baked steak with mashed potatoes


Friptura a iesit foarte aromata; am pus la cuptor carnea de pui amestecata cu ciupercute si bucatele de cabanos afumat.

Ca desert, am pregatit ceva de sezon:Galuste cu prune. --- dumplings with plums.

Din cauza vinului, probabil, am uitat sa fotografiez galustele in faza finala. De-acuma, data viitoare...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu