

Am avut o varietate de ciuperci culese din padure:painisoare, hribi, glabiori, iutari, ciuperca de padure , palaria sarpelui etc.
Le-am curatat, le-am spalat si dupa ce sau scurs le-am trecut prin ulei si apoi printr-un amestec de malai, sare, piper.
Le-am asezat intr-o tava si le-am pus in cuptorul incins, unde le-am tinut pana cand s-au rumenit putin.
Sunt foarte gustoase. Se pot manca ca garnitura sau cu o salata sau cu sos de usturoi.


3 comentarii:
un deliciu
Acest vopsele mai buna este reteta ta! Trebuie să fie speriat îmi place să garnitura de carne sau de peşte Besitos!
(Que pinta más buena tiene tu receta!!
Tiene que estar de miedo!!
Me gusta como guarnición de carne o pescado
Besitos!!)
Am mancat tot felul de bureti,dar preparati in acest mod inca nu!Trebuie sa fie tare gustosi,sigur voi incerca si eu sa fac ciupercile in modul asta!pup si o seara minunata!
Trimiteți un comentariu