3 mai 2011

Un meniu pe bază de peşte

O masă festivă pentru amatorii de peşte sau pentru Florii sau alte sărbători, cînd e post şi e dezlegare la peşte:

APERITIVE:
- platou cu peşte marinat, măsline, ceapă verde, roşii

- pastă de ton, pe biscuiți sărați

- macrou afumat cu măsline, roşii, ceapă



- platou cu surimi în ulei, hering marinat
 
- icre de crap cu ceapă şi ridichi

Borş pescăresc - cu peşte oceanic, borş de casă


- file de cod la cuptor cu mirodenii şi garnitură de legume

2 comentarii:

Lia spunea...

Nu as fi stiut ce sa aleg.
Toate imi fac cu ochiul. :)

Beatrice spunea...

Vai ce de bunatati!Ciorba arata super si mi-a facut cu ochiul garnitura la peste.Super meniu.O zi frumoasa.

Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Postări populare

My Headlines