A trebuit sa ma mut la alta adresa.
Acum incerc sa refac blogul.
Daca am uitat de trecut pe cineva in lista mea de bloguri, sa nu se supere; il rog sa-mi dea un semn. Stiti ca e o treaba migaloasa.
De asemenea, va rog sa ma treceti in blogurile voastre, ca sa revin si eu in timp scurt la traficul normal. Va multumesc.
Faceți căutări pe acest blog
Gatim cu:
- Aperitive
(55)
- Băuturi
(2)
- Budinci
(4)
- Conserve
(33)
- Dulciuri
(67)
- Fripturi
(13)
- Garnituri
(2)
- Gustări
(18)
- Mâncăruri
(67)
- Patiserie
(29)
- Pește
(14)
- Salate
(22)
- Sfaturi
(12)
- Sosuri
(1)
- Supe/ciorbe
(18)
-Diverse...
(21)
*
(10)
* - Retete retro
(9)
* Retete de post
(3)
Afine
(4)
Ananas
(2)
ardei
(13)
Banane
(2)
Biscuiţi
(1)
Branza
(38)
Brocoli
(2)
Cacao
(10)
Cafea
(3)
Caise
(9)
Capsune
(9)
Carne de oaie/miel
(1)
Carne de pasare
(50)
Carne de porc/vita
(42)
Carne tocata
(24)
Cartofi
(24)
Castraveti
(3)
Catina
(2)
Ceai
(1)
Ceapa
(3)
Cimbru
(1)
Ciocolata
(6)
Cirese
(3)
Ciuperci
(40)
Coacaze
(2)
Coacăze
(1)
Condimente
(2)
Conopida
(5)
Creier
(5)
De post
(2)
Dovlecei
(8)
Dulciuri
(50)
Faina
(14)
Fainoase
(2)
Fasole
(8)
Fasole pastai
(5)
Făină
(1)
Ficat
(8)
Foitaj/aluat
(9)
Fragi
(3)
Frișcă
(1)
Fructe de padure
(7)
Fructe diverse
(19)
Gem
(1)
Gem/marmelada
(10)
Gogoșari
(11)
Grâu
(1)
Griș
(2)
Gutui
(3)
Hrean
(1)
Iaurt
(4)
Lamai
(8)
Lapte
(10)
Legume diverse
(16)
Limbă
(2)
Linte
(2)
Lobodă
(1)
Mac
(1)
Malai
(3)
Mazăre
(6)
Mere
(13)
Mezeluri
(12)
Morcovi
(8)
Năut
(1)
Nucă de cocos
(2)
Nuci
(9)
Opinii
(3)
Orez
(15)
Ornare
(1)
Oua
(59)
Paine
(8)
Paine/patiserie
(2)
Paste fainoase
(2)
Pepene
(2)
Pere
(2)
Pesmet
(2)
Peste
(31)
Piersici
(8)
Portocale
(4)
Porumb
(3)
Praz
(1)
Prune
(6)
Rahat
(1)
Rosii
(13)
Secară
(1)
Sfecla
(3)
Smantana
(25)
Soc
(1)
Soia
(1)
Spanac
(4)
Surimi
(4)
Ștevie
(1)
Telina
(7)
Unt
(12)
Untura
(7)
Usturoi
(2)
Varza
(15)
Vin
(7)
Vinete
(6)
Visine
(7)
Zaharoase
(5)
Zmeura
(4)
10 mar. 2009
Apel
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Subscrie via email
Ecuson Facebook
-
O pifite reusita trebuie sa fie atat de limpede incat sa vezi fundul farfuriei, si sa nu fie moale, dar nici foarte inchegata (cum e toba)...
-
Putem folosi orice fel de ficat. Spălăm ficatul, îl curățăm de vinișoare, il desfacem în lobi sau îl tăiem. Apoi lăsăm ficatul să stea în...
7 comentarii:
Ce frumos blogul nou!
Eu am pus deja adresa ta noua in lista mea.
Am observat(cam de o sapatamana), atunci cand folosesc browser-ul Explorer, ma scoate din blog. Nu numai la tine.. dar si la altii. Cu Firefox (noroc ca l-am pus si pe el), se vede perfect si poti citi blogul ca lumea.
O zi buna!
Multumesc, draga Nicoleta.
Eu folosesc Opera, lucrez mai usor decat cu Internet Explorer.
Mi-au mai spus si alte persoane ca au avut probleme.
Firefox se pare ca e cel mai bun, dar pentru acest browser trebuie si un calculator cevA a mai bun.
Ti-am oferit doua premii la mine pe blog!
Iti doresc o primavara insorita si calduroasa, te pup :)
Buna.
Imi place foarte mult cum ti-a iesit blogul.....am impresia ca sunt intr-o poveste.
Te pupik mult si multa bafta.
Criss.
Nico,eu te-am trecut,dar apari si sub adresa veche..o sa rectific cînd am timp..ca mai am si dubluri..asa-i cînd totul e facut în viteza!daca ar avea ziua mai multe ore!1 :D
Imi place foarte mult blogul tau
Multumesc pt urmarie pe blogul cu pasari.
Te astept cu drag si pe celelalte bloguri ale mele.
Daca vrei iti pot pune blogul in directorul meu de bloguri
http://directoryforblogs.blogspot.com
Multumesc fetelor, ca nu m-ati uitat si m-ati trecut in listele de bloguri favorite.
Trimiteți un comentariu