Faceți căutări pe acest blog
Gatim cu:
- Aperitive
(55)
- Băuturi
(2)
- Budinci
(4)
- Conserve
(33)
- Dulciuri
(67)
- Fripturi
(13)
- Garnituri
(2)
- Gustări
(18)
- Mâncăruri
(67)
- Patiserie
(29)
- Pește
(14)
- Salate
(22)
- Sfaturi
(12)
- Sosuri
(1)
- Supe/ciorbe
(18)
-Diverse...
(21)
*
(10)
* - Retete retro
(9)
* Retete de post
(3)
Afine
(4)
Ananas
(2)
ardei
(13)
Banane
(2)
Biscuiţi
(1)
Branza
(38)
Brocoli
(2)
Cacao
(10)
Cafea
(3)
Caise
(9)
Capsune
(9)
Carne de oaie/miel
(1)
Carne de pasare
(50)
Carne de porc/vita
(42)
Carne tocata
(24)
Cartofi
(24)
Castraveti
(3)
Catina
(2)
Ceai
(1)
Ceapa
(3)
Cimbru
(1)
Ciocolata
(6)
Cirese
(3)
Ciuperci
(40)
Coacaze
(2)
Coacăze
(1)
Condimente
(2)
Conopida
(5)
Creier
(5)
De post
(2)
Dovlecei
(8)
Dulciuri
(50)
Faina
(14)
Fainoase
(2)
Fasole
(8)
Fasole pastai
(5)
Făină
(1)
Ficat
(8)
Foitaj/aluat
(9)
Fragi
(3)
Frișcă
(1)
Fructe de padure
(7)
Fructe diverse
(19)
Gem
(1)
Gem/marmelada
(10)
Gogoșari
(11)
Grâu
(1)
Griș
(2)
Gutui
(3)
Hrean
(1)
Iaurt
(4)
Lamai
(8)
Lapte
(10)
Legume diverse
(16)
Limbă
(2)
Linte
(2)
Lobodă
(1)
Mac
(1)
Malai
(3)
Mazăre
(6)
Mere
(13)
Mezeluri
(12)
Morcovi
(8)
Năut
(1)
Nucă de cocos
(2)
Nuci
(9)
Opinii
(3)
Orez
(15)
Ornare
(1)
Oua
(59)
Paine
(8)
Paine/patiserie
(2)
Paste fainoase
(2)
Pepene
(2)
Pere
(2)
Pesmet
(2)
Peste
(31)
Piersici
(8)
Portocale
(4)
Porumb
(3)
Praz
(1)
Prune
(6)
Rahat
(1)
Rosii
(13)
Secară
(1)
Sfecla
(3)
Smantana
(25)
Soc
(1)
Soia
(1)
Spanac
(4)
Surimi
(4)
Ștevie
(1)
Telina
(7)
Unt
(12)
Untura
(7)
Usturoi
(2)
Varza
(15)
Vin
(7)
Vinete
(6)
Visine
(7)
Zaharoase
(5)
Zmeura
(4)
16 sept. 2018
AROME...: Zacuscă de vinete și ardei copți
AROME...: Zacuscă de vinete și ardei copți: Am ales varianta clasică, cu legume coapte, pentru că nu o mai făcusem demult. An folosit cam: 25 de gogoșari, 25 de ardei grași, 2 kg de ce...
AROME...: Zacusca / vedeta toamnei
AROME...: Zacusca / vedeta toamnei: Chiar dacă ați făcut zacusca și până acum, nu vă lăsați și continuați. Încă se mai pot face alte rețete, căci sunt multe. Și fiecare poate s...
AROME...: Zacusca de ghebe si masline
AROME...: Zacusca de ghebe si masline: 3 kg de ghebe fierte 1,5 kg ceapa 3 kg gogosari circa 500 g suc de rosii 750 ml ulei 250 g masline negre obisnuite Piper boabe O capa...
AROME...: Zacuscă de fasole boabe
AROME...: Zacuscă de fasole boabe: Este foarte gustoasă, apreciată, dar nu am mai făcut-o de câţiva ani. Acum a venit şi rândul ei, chiar azi am terminat-o de făcut. Ingredi...
AROME...: Zacuscă de ghebe
AROME...: Zacuscă de ghebe: Se face cu ceapă, gogoșri, ghebe, suc de roșii și ulei. Unii pun morcovi, dar eu nu recomand, pentru că prefer să ”iasă în față” gustul de ...
AROME...: Zacusca de gogonele - dulce-acrisoara
AROME...: Zacusca de gogonele - dulce-acrisoara: Am gasit reteta intr- o cartulie veche si am facut numai putina, din curiozitate. Astfel ca am pus cantitatile "din ochi", dar ast...
AROME...: Zacusca de peste pentru iarna
AROME...: Zacusca de peste pentru iarna: Se poate face cu orice fel de peste; de regula, cu peste proaspat. Eu am preferat, de aceasta data, pestele oceanic, pe ideea ca are mai mul...
AROME...: Zarzavat pentru ciorbe conservat cu sare
AROME...: Zarzavat pentru ciorbe conservat cu sare: Se face foarte usor. Am simplificat reteta clasica, din dorinta de a face separat zarzavatul care se poate adauga numai la ciorbe - cu mult...
AROME...: Salata de ghebe marinate cu gogosari - pentru iarn...
AROME...: Salata de ghebe marinate cu gogosari - pentru iarn...: Este o reteta usoara si apreciata de toata lumea. Ai nevoie de ghebe cat mai marunte. Se pregatesc usor, în tava mare de la aragaz, a...
AROME...: Ciuperci marinate cu gogoşari - conservă
AROME...: Ciuperci marinate cu gogoşari - conservă: ... sau Salată "Cuscra", vorba lui Mircea Badea. Se face cu: 3 kg de ciuperci, preferabil nicoreţi (au pălării măricele, fragede...
Abonați-vă la:
Postări (Atom)
Subscrie via email
Ecuson Facebook
-
O pifite reusita trebuie sa fie atat de limpede incat sa vezi fundul farfuriei, si sa nu fie moale, dar nici foarte inchegata (cum e toba)...
-
Putem folosi orice fel de ficat. Spălăm ficatul, îl curățăm de vinișoare, il desfacem în lobi sau îl tăiem. Apoi lăsăm ficatul să stea în...