Faceți căutări pe acest blog

Gatim cu:

- Aperitive (55) - Băuturi (2) - Budinci (4) - Conserve (33) - Dulciuri (67) - Fripturi (13) - Garnituri (2) - Gustări (18) - Mâncăruri (67) - Patiserie (29) - Pește (14) - Salate (22) - Sfaturi (12) - Sosuri (1) - Supe/ciorbe (18) -Diverse... (21) * (10) * - Retete retro (9) * Retete de post (3) Afine (4) Ananas (2) ardei (13) Banane (2) Biscuiţi (1) Branza (38) Brocoli (2) Cacao (10) Cafea (3) Caise (9) Capsune (9) Carne de oaie/miel (1) Carne de pasare (50) Carne de porc/vita (42) Carne tocata (24) Cartofi (24) Castraveti (3) Catina (2) Ceai (1) Ceapa (3) Cimbru (1) Ciocolata (6) Cirese (3) Ciuperci (40) Coacaze (2) Coacăze (1) Condimente (2) Conopida (5) Creier (5) De post (2) Dovlecei (8) Dulciuri (50) Faina (14) Fainoase (2) Fasole (8) Fasole pastai (5) Făină (1) Ficat (8) Foitaj/aluat (9) Fragi (3) Frișcă (1) Fructe de padure (7) Fructe diverse (19) Gem (1) Gem/marmelada (10) Gogoșari (11) Grâu (1) Griș (2) Gutui (3) Hrean (1) Iaurt (4) Lamai (8) Lapte (10) Legume diverse (16) Limbă (2) Linte (2) Lobodă (1) Mac (1) Malai (3) Mazăre (6) Mere (13) Mezeluri (12) Morcovi (8) Năut (1) Nucă de cocos (2) Nuci (9) Opinii (3) Orez (15) Ornare (1) Oua (59) Paine (8) Paine/patiserie (2) Paste fainoase (2) Pepene (2) Pere (2) Pesmet (2) Peste (31) Piersici (8) Portocale (4) Porumb (3) Praz (1) Prune (6) Rahat (1) Rosii (13) Secară (1) Sfecla (3) Smantana (25) Soc (1) Soia (1) Spanac (4) Surimi (4) Ștevie (1) Telina (7) Unt (12) Untura (7) Usturoi (2) Varza (15) Vin (7) Vinete (6) Visine (7) Zaharoase (5) Zmeura (4)

16 sept. 2018

AROME...: Gem de prune -

AROME...: Gem de prune - Plum jam: Ce-ar fi toamna fara aroma prunelor si a gutuilor? Aceasta este o reteta populara. Dar, ca sa obtinem un gem bun, trebuie sa avem prune coa...

AROME...: Hai la ghebe! Cum le conservam?

AROME...: Hai la ghebe! Cum le conservam?: GHEBE CONSERVATE IN APA CU SARE Ghebele trebuie curatate de partea intarita a coditelor ( din care cam 3/4 se arunca, pentru ca sunt tari ...

AROME...: Ghiveci de legume pentru iarnă

AROME...: Ghiveci de legume pentru iarnă: Se face cu mai multe sau mai puține legume, în funcție de ce avem. De regulă, o legumă va da nota dominată. De exemplu, dovleceii, bamele sa...

AROME...: Legume congelate pentru iarnă

AROME...: Legume congelate pentru iarnă: Le-am făcut astă toamnă și le-am consumat pe parcursul iernii. Sunt extrem de practice, atunci când nu ai timp de gătit. Prind bine și ac...

AROME...: Magiun de prune - fără zahăr

AROME...: Magiun de prune - fără zahăr: Am făcut și gem de prune, dar ne-am hotărât să facem în acest an și magiun, fără zahăr, adică mai dietetic. Se face cu prune bine coapte, du...

AROME...: Otet de mere si miere de albine

AROME...: Otet de mere si miere de albine: Sunt foarte mulțumită de această rețetă de oțet de mere. Se folosesc mere bio, de la țară, cu coaja colorată și dulci-acrișoare. Merele s...

AROME...: Pastă de gogoșari cruzi - conservă

AROME...: Pastă de gogoșari cruzi - conservă: Gogoșarii se spală. se șterg, se curăță și se taie bucăți. Se dau cruzi prin mașina de carne și se amestecă cu sare pentru murături. Se pune...

AROME...: Pasta de gutui

AROME...: Pasta de gutui: Este foarte buna, insa pozele au disparut de aici. Fierbem 1 kg gutui curatate de cotor si taiate cuburi, impreuna cu 2-3 mere felii, pan...

AROME...: Pasta (pistil, piure) de mere

AROME...: Pasta (pistil, piure) de mere: Aveam mai multe mere foarte bune si parfumate - bio - dar care nu ar fi tinut pe iarna, avand unele mici lovituri sau gauri de vierme. Am ...

Subscrie via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Număr de abonați:

 

Home-Cooking Blogroll Center

Sponsori