23 mar. 2013

Salată de fasole boabe - o sugestie pentru o zi de post

Și nu numai...
E tonifiantă, parcă mai alungă moleșeala și depresia ce ne mai încearcă în aceste zile.
Ce să mai spun de rețetă, căci toată lumea știe s-o facă.
Folosim fasole fiartă de noi, acasă, sau din conservă.
Nu trebuie să lipsească ceapa tocată - ținută ceva timp in apă rece cu puțin oțet, ca s-o mai imblânzim și să mai scăpăm și de miros.
Se adaugă sosul vinegretă - din ulei, lămâie sau oțet, diluat cu puțină apă, sare și puțin zahăr.
Este bine să se marineze un pic fasolele in acest sos.
Apoi, ca să-i dăm o notă mai primăvaratică, adăugăm salată verde, 1 ardei sau gogoșar tăiat cuburi.
Am mai pus și câteva masline.
Cine are, poate pune ceapă verde, pătrunjel verde, ridichi roșii.
Poate ca v-am dat o sugestie pentru aceste wekend cam mohorât.

2 comentarii:

DeluxxPTC spunea...

doresc un schimb de link cu dv.Daca sunteti interesat/a am rugamintea sa-mi trimiteti un mesal.O seara buna

Aurica spunea...

o salata interesanta si inedita, nu am incercat pana acum dar la cum a iesit si cum arata imi place si sigur are un gust foarte bun si gustos, sa vedem ce iese :D

Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Postări populare

My Headlines