Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Postări populare
-
Mai intâi preparăm carnea: carnea tăiată în bucăți se opărește 5 minute în apă clocotită, apoi se spală și se pune la macerat în apă cu p...
-
O RETETĂ RAPIDĂ! Nu coci, nu toci, nu prăjeşti. Multe persoane se feresc de ciupercile de pădure, pentru ca nu le cunosc. Dacă le este t...
-
Se face cu: 500 g ghebe o cană cu lapte 2 linguri rase de faina o ceapă sare piper patrunjel verde o ceșcuță cu smântână Tocăm ceapa măru...
-
Aceste ciuperci mari si inalte pe care le intalnim deseori prin padure sunt comestibile si foarte gustoase. Prea putina lume le culege, dar ...
-
O pifite reusita trebuie sa fie atat de limpede incat sa vezi fundul farfuriei, si sa nu fie moale, dar nici foarte inchegata (cum e toba)...

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu