26 apr. 2016

Drob pentru vegetarieni, din ghebe (ciuperci)

L-am făcut cu ghebe şi câteva champinoane, dar il putem face cu orice fel de ciuperci, proaspete au conservate..
Ghebele conservate se pun la desărat - dacă este cazul - şi apoi se toacă. Dacă folosim ciuperci proaspete, atunci le călim puţin înainte de a le toca.Câteva ciuperci proaspete le vom lăsa felii mai mari.

Mai avem nevoie de :
o ceapa albă şi o legătură de ceapă verde
4-5 ouă crude
2 ouă fierte
2 felii de pâine înmuiată sau 4 linguri de orez fiert
verdeaţă - mărar, pătrunjel - câte o legătură sau un pic mai mult
1 lingură de făină
sare, piper
ulei

Preparare:
- tocăm ceapa şi o călim, împreună cu ciupercile crude;

- adaugam ghebele tocate si restul ingredientelor.
-il punem in tava, il ungem cu ou deasupra- se poate presara putina branza, pt. crusta.
- il coacem pana se rumneste, la foc mediu.





Niciun comentariu:

Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Postări populare

My Headlines