27 apr. 2016
Pască cu brânză de vaci, cu stafide și migdale
Folosim aluatul fraged prezentat anterior aici.
Umplutura cu brănză de vaci:
800 g de brânză
5 ouă
200 g zahăr
stafide inmuiate in rom
coajă de lămâie
3 linguri cu griș
2 linguri de făină
sare
migdale feliate
Observație:
Cind am gustat brânza, mi s-a părut mult prea dulce. Recomand sa adăugați zahărul trepatat, până ce simțiți că e pe gustul dv.
Ametsecăm brânza cu puțină sare, cu zahăr și aromele dorite. Apoi adăugăm pe rind câte 1 ou; din ultimul ou lăsăm o jumătate deoparte intr-un castronel, ca să ungem cu el pasca la final.
Punem apoi 2 linguri de griș și două de făină, stafidele trecute prin făină.
Intr-o tavă tapetată cu hârtie de copt punem o foaie subțire, pe care o ințepăm cu fruuclița. Presărăm o lingură de griș, apoi turnăm umplutura.
O ungem deasupra cu ou și presărăm o mină de migdale feliate.
O coacem la foc mediu, cam 50 de minute.
Este foarte aspectuoasă.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)



Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Postări populare
-
O RETETĂ RAPIDĂ! Nu coci, nu toci, nu prăjeşti. Multe persoane se feresc de ciupercile de pădure, pentru ca nu le cunosc. Dacă le este t...
-
O metoda originala de făcut jeleu Unele persoane nu prea agrează gemul de zmeura, din cauza semintelor. Dar cum sa te lipsesti de aroma...
-
Putem folosi orice fel de ficat. Spălăm ficatul, îl curățăm de vinișoare, il desfacem în lobi sau îl tăiem. Apoi lăsăm ficatul să stea în...
-
Am găsit rețeta la adresa: http://www.bucataras.ro/retete/prajitura-cu-mac-585.html ” Pt aluat: 50 gr faina 3 galbenusuri 150 gr zahar...
-
O pifite reusita trebuie sa fie atat de limpede incat sa vezi fundul farfuriei, si sa nu fie moale, dar nici foarte inchegata (cum e toba)...
Links:
My Headlines

Un comentariu:
reteta de pasca preferata, asa cum o stiu, delicioasa, pufoasa si savuroasa cu stafide si cu aroma care o da amigdalele, foarte gustoasa :)
Trimiteți un comentariu