11 dec. 2016

Mazăre țărănească


Idee pentru o masa rapida:

Se poate servi simpla, de post, sau ca garnitura.
Folosim mazare congelata sau conservata, din cea fina, de calitate.
Mai avem nevoie de rosii, ceapa, ulei, vegeta naturala.
Se taie ceapa marunt si se pune la calit in ulei, avand grija sa nu se arda. Apoi se adauga o cana cu apa si se lasa la fiert 15 minute.
Mazarea se pune intr-o strecuratoare si se spala. Cea congelata se pune direct peste ceapa.
Se fierbe 10 minute, se adauga cuburi de rosii proaspete sau conservate.
Aromatizam dupa gust cu piper si marar.
Eu am servit-o cu snitele.

Niciun comentariu:

Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Postări populare

My Headlines