Când am auzit de această reţetă, nu am crezut că ar fi prea bună.
Pentru a mă convinge, persoana cu reţeta ne-a făcut o surpriză şi ne'a adus într-o zi la serviciu acest fel de clătite şi toată lumea a fost foarte încântatâ.
Pur şi simplu faci clătite după reţeta obişnuită, dar sunt mai aspectuoase dacă le faci într'o tigai emai mică. Apoi face o saltă cu destulă maioneză şi la,ăie, tot după reţeta cunsocută, şi umpli clătitele. Absolut delicios.
Le-am făcut şi de ziua mea, dar iată că nu am decât o poză.
De ce să faci clătite şi nu salaăt obişnuită?
Am găsit răspunsul acum:
făcusem o supă de pui şi voiam să fac ceva cu carnea fiartă, care nu era prea multă. Amintindu-mi de această reţetă, am trecut la treabă. Şi ne-având salată ca să ajungă la toată lumea, am făcut clătite.
Am mai pus la salată legumele fierte în supă, mai bine zis rădăcinoasele - ţelină, pătrunjel, morcov. Cartofi nu mai avea rost să pun, pentru că a ieşit compoziţia foaret bună şi aşa.
Am mai adăugat castraveţi, măsline, maioneză.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu