Da, foarte banal, dar ne scapă uneori din încurcătură, când nu avem timp să pregătim altceva.
Dar salamul și brânza trebuie să fie de calitate........... Dacă aveți prin frigider și câteva masline și prin cămară ceva murături, puteți încropi rapid un platou cu gustări.
Și aranjați totul ... mai cu grijă:
Puteți face niște cale din șvaițer și gogoșar .....
.... și niște trandafirași din salam și castraveciori:
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Postări populare
-
O pifite reusita trebuie sa fie atat de limpede incat sa vezi fundul farfuriei, si sa nu fie moale, dar nici foarte inchegata (cum e toba)...
-
- Sunt absolut minunate, în prima zi. Apoi, recomand să fie încălzite. Reţeta: 200 g untură - sau unt 100 g smântână 150 g i...
-
De câte ori văd la magazin șprot ceva mai mărișor, am tendința de a cumpăra. Îmi place că acest pește, prăjit sau conservat, se mănâncă cu t...
-
Se face uşor, este foarte bun şi potrivit pentru o masă de sărbătoare. Ingrediente: 1 pui de 2 kg aproximativ ciuperci 200 g 4 ling...
-
Putem folosi orice fel de ficat. Spălăm ficatul, îl curățăm de vinișoare, il desfacem în lobi sau îl tăiem. Apoi lăsăm ficatul să stea în...

2 comentarii:
Sunt superbi trandafirasii si calele....:)!!!
Imi place foarte mult aranjarea pe platou. Reusita! Saru'mana de idee!
Trimiteți un comentariu