Faceți căutări pe acest blog
Gatim cu:
- Aperitive
(55)
- Băuturi
(2)
- Budinci
(4)
- Conserve
(33)
- Dulciuri
(67)
- Fripturi
(13)
- Garnituri
(2)
- Gustări
(18)
- Mâncăruri
(67)
- Patiserie
(29)
- Pește
(14)
- Salate
(22)
- Sfaturi
(12)
- Sosuri
(1)
- Supe/ciorbe
(18)
-Diverse...
(21)
*
(10)
* - Retete retro
(9)
* Retete de post
(3)
Afine
(4)
Ananas
(2)
ardei
(13)
Banane
(2)
Biscuiţi
(1)
Branza
(38)
Brocoli
(2)
Cacao
(10)
Cafea
(3)
Caise
(9)
Capsune
(9)
Carne de oaie/miel
(1)
Carne de pasare
(50)
Carne de porc/vita
(42)
Carne tocata
(24)
Cartofi
(24)
Castraveti
(3)
Catina
(2)
Ceai
(1)
Ceapa
(3)
Cimbru
(1)
Ciocolata
(6)
Cirese
(3)
Ciuperci
(40)
Coacaze
(2)
Coacăze
(1)
Condimente
(2)
Conopida
(5)
Creier
(5)
De post
(2)
Dovlecei
(8)
Dulciuri
(50)
Faina
(14)
Fainoase
(2)
Fasole
(8)
Fasole pastai
(5)
Făină
(1)
Ficat
(8)
Foitaj/aluat
(9)
Fragi
(3)
Frișcă
(1)
Fructe de padure
(7)
Fructe diverse
(19)
Gem
(1)
Gem/marmelada
(10)
Gogoșari
(11)
Grâu
(1)
Griș
(2)
Gutui
(3)
Hrean
(1)
Iaurt
(4)
Lamai
(8)
Lapte
(10)
Legume diverse
(16)
Limbă
(2)
Linte
(2)
Lobodă
(1)
Mac
(1)
Malai
(3)
Mazăre
(6)
Mere
(13)
Mezeluri
(12)
Morcovi
(8)
Năut
(1)
Nucă de cocos
(2)
Nuci
(9)
Opinii
(3)
Orez
(15)
Ornare
(1)
Oua
(59)
Paine
(8)
Paine/patiserie
(2)
Paste fainoase
(2)
Pepene
(2)
Pere
(2)
Pesmet
(2)
Peste
(31)
Piersici
(8)
Portocale
(4)
Porumb
(3)
Praz
(1)
Prune
(6)
Rahat
(1)
Rosii
(13)
Secară
(1)
Sfecla
(3)
Smantana
(25)
Soc
(1)
Soia
(1)
Spanac
(4)
Surimi
(4)
Ștevie
(1)
Telina
(7)
Unt
(12)
Untura
(7)
Usturoi
(2)
Varza
(15)
Vin
(7)
Vinete
(6)
Visine
(7)
Zaharoase
(5)
Zmeura
(4)
1 iul. 2020
VIATA - revista de terapii naturale: Cum scapam de boli inflamatorii, printr-o alimenta...
VIATA - revista de terapii naturale: Cum scapam de boli inflamatorii, printr-o alimenta...: Inflamatia este o parte a raspunsului imun al organismului, in lupta sa de eliminare a stimulilor dăunători, inclusiv a celulelor deteriora...
NATURAL 100 % - SAFE FOOD: Cele mai periculoase 10 produse contrafăcute care ...
NATURAL 100 % - SAFE FOOD: Cele mai periculoase 10 produse contrafăcute care ...: Sursa : Evenimentul zilei Autor: Georgeta Petrovici Ravagiile consumismului: există caşcaval fără brânză, frişcă fără smântână şi şuncă...
26 aug. 2019
7 iul. 2019
16 sept. 2018
AROME...: Gem de prune -
AROME...: Gem de prune - Plum jam: Ce-ar fi toamna fara aroma prunelor si a gutuilor? Aceasta este o reteta populara. Dar, ca sa obtinem un gem bun, trebuie sa avem prune coa...
AROME...: Hai la ghebe! Cum le conservam?
AROME...: Hai la ghebe! Cum le conservam?: GHEBE CONSERVATE IN APA CU SARE Ghebele trebuie curatate de partea intarita a coditelor ( din care cam 3/4 se arunca, pentru ca sunt tari ...
AROME...: Ghiveci de legume pentru iarnă
AROME...: Ghiveci de legume pentru iarnă: Se face cu mai multe sau mai puține legume, în funcție de ce avem. De regulă, o legumă va da nota dominată. De exemplu, dovleceii, bamele sa...
AROME...: Legume congelate pentru iarnă
AROME...: Legume congelate pentru iarnă: Le-am făcut astă toamnă și le-am consumat pe parcursul iernii. Sunt extrem de practice, atunci când nu ai timp de gătit. Prind bine și ac...
AROME...: Magiun de prune - fără zahăr
AROME...: Magiun de prune - fără zahăr: Am făcut și gem de prune, dar ne-am hotărât să facem în acest an și magiun, fără zahăr, adică mai dietetic. Se face cu prune bine coapte, du...
AROME...: Otet de mere si miere de albine
AROME...: Otet de mere si miere de albine: Sunt foarte mulțumită de această rețetă de oțet de mere. Se folosesc mere bio, de la țară, cu coaja colorată și dulci-acrișoare. Merele s...
AROME...: Pastă de gogoșari cruzi - conservă
AROME...: Pastă de gogoșari cruzi - conservă: Gogoșarii se spală. se șterg, se curăță și se taie bucăți. Se dau cruzi prin mașina de carne și se amestecă cu sare pentru murături. Se pune...
AROME...: Pasta de gutui
AROME...: Pasta de gutui: Este foarte buna, insa pozele au disparut de aici. Fierbem 1 kg gutui curatate de cotor si taiate cuburi, impreuna cu 2-3 mere felii, pan...
Abonați-vă la:
Postări (Atom)
Subscrie via email
Ecuson Facebook
AROME...: Lebăr de casă
AROME...: Lebăr de casă : Se face cu: 1- 1,5 kg de ficat 4-500 g carne de porc o bucată - cam 250 g - de slănină afumată 300 g ceapă pu...
-
Putem folosi orice fel de ficat. Spălăm ficatul, îl curățăm de vinișoare, il desfacem în lobi sau îl tăiem. Apoi lăsăm ficatul să stea în...
-
O pifite reusita trebuie sa fie atat de limpede incat sa vezi fundul farfuriei, si sa nu fie moale, dar nici foarte inchegata (cum e toba)...