
Ingrediente pentru 5 persoane:
5 ouă, 50 g de unt, sare, o linguriță de muștar, un ficățel de pasăre prăjit, pătrunjel verde tăiat foarte marunt, piper negru macinat.
Pentru ornat: măsline, gogoșari și castraveciori murați, pătrunjel verde, salată verde.
Preparare:
Fierbem ouăle timp de 10 minute, în apă cu sare, și le punem apoi în apă rece, pentru a le curăța cât mai ușor. După ce le-am decojit, le tăiem in jumătăți și le scoatem gălbenușurile pe care le punem într-un castron. Zdrobim gălbenușurile cu furculița, adăugam sare și piper și apoi le frecăm cu lingura de lemn, adăugând unt moale, muștar, ficatul tocat - după gust, nu punem prea mult, și pătrunjelul tocat.
Umplem jumătățile de ou și le decorăm cu măsline negre, gogoșari marinați, castraveciori, pătrunjel verde.

3 comentarii:
Foarte frumos platoul tau.
O seara placuta!
vai ce faine sunt!n-am mai mancat oua umplute cred ca de la revelion!arata foarte bine!
Va multumesc tuturor pentru vizita.
Trimiteți un comentariu