27 apr. 2011

Budincă cu brocoli și morcovi


O rețetă mai light................

Curățăm brocoli și îl punem la fiert în apă clocotită, cu puțină sare. Il fierbem vreo 10 - 15 minute, să intre furculița în legumă, dar să nu fie prea moale. Separat fierbem și câteva felii de morcov; eu le-am fiert împreună, dar am tăiat morcovul foarte subțire, ca să nu rămână tare.  

Separăm albușurile de gălbenușuri; amestecăm gălbenușurile cu sare și piper.

Adăugăm cașcaval ras......
.........curry ......

...și legumele scurse de apă și răcite.

Punem și albușurile bătute (nu prea tare). 



Presărăm cașcaval și o dăm la cuptor ......dacă nu.............
........ dacă nu vine nimeni cu vreo propunere. Căci mie mi s-a sugerat să pun și niște ciuperci (conservate):
 Bună idee!



Putem folosi conopidă, măsline etc.

2 comentarii:

Beatrice spunea...

Ce apetisant!Cred ca-i tare bun.Pupici si HRISTOS A INVIAT!

retete- ina spunea...

bun,gustos sanatos,felicitari pentru reteta

Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Postări populare

My Headlines