12 mar. 2012

Rulouri de porc cu măsline și ou

Tocmai cumpărasem o tăviță cu șnițele de porc și eram decisă să le prepar repede, dar nu prăjite.
Când am văzut că feliile de carne erau foarte nari și subțirele, mi-am spus că se pretează bine pentru rulouri.
Le-am umplut cu ce aveam prin casă - niște măsline și ouă.
Am bătut carnea ușor, cu ciocanul de șnițele, am condimentat-o cu sare și piper apoi le-am uns cu sos de roșii  și gogșari (un fel de ketchup de casă).
 
 Am pus apoi feliile de ou fiert și bucățele de măsline.
 Pentru a sta cât mai strânse, le-am legat cu ață de bumbac.
 Le-am sotat în ulei, până ce carnea s-a albit, și astfel nu se va scurge sucul din ea.
 Nu le-am mai dat la cuptor; carnea fiind subțire, mi-am dat seama că se va face repede și pe flacăra aragazului.
Am adăugat o cană de apă și am lăsat-o să fiarbă cu capac.
 Când carnea e pătrunsă, mai adăugăm în sos condimente și sos de gogoșari și roșii, dar numai puțin, cât să dea un pic de gust.Am pus și sos soya.


3 comentarii:

In bucatarie cu Aziz spunea...

Super delicios!!!!!

Lenjerie Modelatoare spunea...

Mama cum arata! Fantastic, as vrea si eu asa ceva sa papacesc! As putea sa comanad ?

Andrei spunea...

Arata superb multumesc frumos

Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Postări populare

My Headlines