Tocmai cumpărasem o tăviță cu șnițele de porc și eram decisă să le prepar repede, dar nu prăjite.
Când am văzut că feliile de carne erau foarte nari și subțirele, mi-am spus că se pretează bine pentru rulouri.
Le-am umplut cu ce aveam prin casă - niște măsline și ouă.
Am bătut carnea ușor, cu ciocanul de șnițele, am condimentat-o cu sare și piper apoi le-am uns cu sos de roșii și gogșari (un fel de ketchup de casă).
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjZNNs9AOZ2jonsV6hC5V7nPJg83Y5Pa3sC3vrgtBadiyJSLl8kap6nByOI-HC8kUR-C_-TC6Q84fKTB2g1i6a3lVg9gksYDN-wKblxQ8cKgYkv6Bb7EuFiGBfTitAoAJHM2-f9v4lTbjw/s400/DSC01943.jpg)
Pentru a sta cât mai strânse, le-am legat cu ață de bumbac.
Le-am sotat în ulei, până ce carnea s-a albit, și astfel nu se va scurge sucul din ea.
Nu le-am mai dat la cuptor; carnea fiind subțire, mi-am dat seama că se va face repede și pe flacăra aragazului.
Am adăugat o cană de apă și am lăsat-o să fiarbă cu capac.
Când carnea e pătrunsă, mai adăugăm în sos condimente și sos de gogoșari și roșii, dar numai puțin, cât să dea un pic de gust.Am pus și sos soya.
3 comentarii:
Super delicios!!!!!
Mama cum arata! Fantastic, as vrea si eu asa ceva sa papacesc! As putea sa comanad ?
Arata superb multumesc frumos
Trimiteți un comentariu