22 oct. 2017

Chiftele din peste


Ingrediente:
 300 g peste file
 250 g cartofi fierti
 2 oua
 4 catei usturoi
 o legatura patrunjel
 sare,  piper
faina si pesmet
 ulei pentru prajit
 Se pun la fiert cartofii, curatati, in apa cu sare.
 Pestele se inabusa rapid intr-o tigaie, cu putin ulei si apa.
Facem piure din cartofi si peste, punem oua, o lingura de faina,usturoiul pisat, sare, piper și patrunjel.
Cu mana umezita se formeaza chiftelute care se trec prin fiana si pesmet si se prajesc in ulei incins. Se scot apoi pe un servetel.


Niciun comentariu:

Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Postări populare

My Headlines