2 dec. 2008

Pere la cuptor Baked Pears

"Se taie si se scobesc funduri mici de paine, se prepara un compot de pere foarte legat, se toaca perele marunt, se amesteca cu marmelada de caise si rom; se umplu cu ele fundurile de paine, se presara cu pricomigdale pisate, se stropesc cu unt si se rumenesc la cuptor."
O idee excelenta! Putem folosi chifle, cornuri sau felii mai groase de paine. Daca nu postim, ungem vasul cu unt.
Deasupra putem presara, dupa dorinta, biscuiti sfaramati sau pesmet, amestecate cu nuci - daca nu avem pricomigdale.

Niciun comentariu:




Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Postări populare

My Headlines