30 ian. 2009
Budinca de orez - Rice Pudding
"1/4 kg de orez se fierbe incet intr'un kg de lapte sarat, se adauga 125 g unt; cand orezul e moale si racit se adauga 125 g de stafide, samburi de caise pisati, 2-3 linguri de zahar, coaja de lamaie rasa, 8 galbenusuri si albusul batut spuma. Se coace la cuptorul masinei in forma de Jena unsa cu unt si presarata cu pesmet si se serveste cu un sos de cirese negre." 1939
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)



Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Postări populare
-
Este una dintre cele mai bune ciorbe și n-am mâncat altundeva mai bună. Am facut-o mai demult, fiind o rețetă de primăvară. Călim ușor în ul...
-
AROME...: Tort cu crema de ciocolată - o reţetă simplă, dar ... : După cum se vede, am făcut acest tort la Crăciun, dar se poate adapta pen...
-
De câte ori văd la magazin șprot ceva mai mărișor, am tendința de a cumpăra. Îmi place că acest pește, prăjit sau conservat, se mănâncă cu t...
-
Cantități pentru o pască: 900 g smântână 5-6 ouă 3-4 linguri cu făină 8 linguri cu zahăr stafide înmuiate în rom coajă de lămâie sare...
-
Se fac din aluat de semicozonac (reteta este aici ) sau de paine. Am folosit faina Dobrogea pentru cozonac si aluatul a iesit foarte pufos. ...
Links:
My Headlines

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu