Faceți căutări pe acest blog

Gatim cu:

- Aperitive (55) - Băuturi (2) - Budinci (4) - Conserve (33) - Dulciuri (67) - Fripturi (13) - Garnituri (2) - Gustări (18) - Mâncăruri (67) - Patiserie (29) - Pește (14) - Salate (22) - Sfaturi (12) - Sosuri (1) - Supe/ciorbe (18) -Diverse... (21) * (10) * - Retete retro (9) * Retete de post (3) Afine (4) Ananas (2) ardei (13) Banane (2) Biscuiţi (1) Branza (38) Brocoli (2) Cacao (10) Cafea (3) Caise (9) Capsune (9) Carne de oaie/miel (1) Carne de pasare (50) Carne de porc/vita (42) Carne tocata (24) Cartofi (24) Castraveti (3) Catina (2) Ceai (1) Ceapa (3) Cimbru (1) Ciocolata (6) Cirese (3) Ciuperci (40) Coacaze (2) Coacăze (1) Condimente (2) Conopida (5) Creier (5) De post (2) Dovlecei (8) Dulciuri (50) Faina (14) Fainoase (2) Fasole (8) Fasole pastai (5) Făină (1) Ficat (8) Foitaj/aluat (9) Fragi (3) Frișcă (1) Fructe de padure (7) Fructe diverse (19) Gem (1) Gem/marmelada (10) Gogoșari (11) Grâu (1) Griș (2) Gutui (3) Hrean (1) Iaurt (4) Lamai (8) Lapte (10) Legume diverse (16) Limbă (2) Linte (2) Lobodă (1) Mac (1) Malai (3) Mazăre (6) Mere (13) Mezeluri (12) Morcovi (8) Năut (1) Nucă de cocos (2) Nuci (9) Opinii (3) Orez (15) Ornare (1) Oua (59) Paine (8) Paine/patiserie (2) Paste fainoase (2) Pepene (2) Pere (2) Pesmet (2) Peste (31) Piersici (8) Portocale (4) Porumb (3) Praz (1) Prune (6) Rahat (1) Rosii (13) Secară (1) Sfecla (3) Smantana (25) Soc (1) Soia (1) Spanac (4) Surimi (4) Ștevie (1) Telina (7) Unt (12) Untura (7) Usturoi (2) Varza (15) Vin (7) Vinete (6) Visine (7) Zaharoase (5) Zmeura (4)

17 iul. 2009

Retete culinare pentru toti

Retete pentru toti

2 comentarii:

Jacktels Kochbuch spunea...

Hallo Diana,

acuma nu te supära cä strimb la citeva Lucruri din Nas da numai de aia cä le cunosc.

De depärtit Ouäle = numai Jucärie
Aparet de svintat = este bun da nu trebuie Neapärat. Si un Prosop face lucrul ästa si un fic mai protejat pentru salatä

Mandolina = da, face ce promite

Maschina Espresso = e bunä

Telul äla de lingä Espresso = numai pentru Zabaione . Face un Tel normal incä.

Suporturi Pahare= au tot Timpul Pete pe ele

Aia de fäcut Morcovspagetii= treabä feinä

Telul din stinga = da

Täietor de Ouä = Jucärie numai

Clestele de Nuci = este bun

Spagetti Lingura = Praktik

Oul pentru Ceai= foarte praktik. Eu folosesc unul si in Suppe unde Fata mea nui place niste ierburi

Canä pentru Filtrare= informeazäte inninte pentru cä sint mai multe Filtru systeme si ce Patroane se foloseste.desvantaj, Patroane/filtre nu pot fii folosite prea mult din Cauza Bacteriilor.

Salutäri

Diana Didona spunea...

Jacktels:
Sa stii ca nu ma supar si iti dau dreptate. Multe din obiectele prezentate aici sunt banale sau chiar inutile. Dar imi place si mie sa ma joc, sa mai aduc ceva variatie in blog.
Multumesc pentru comentarii; toate observatiile tale sunt cu adevarat la obiect. Se vede ca esti o persoana cu mult simt practic.
Cana de filtrare am prezentat-o ca o curiozitate, caci stiu ca nu este buna. Eu am acasa un sistem modern de hiperfiltrare a apei.

Subscrie via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Număr de abonați:

 

Home-Cooking Blogroll Center

Sponsori