Sos de usturoi pentru salate de vara - Garlic sauce for summer salads


Il facem cu:
1 pahar de iaurt, o lingura de parmezan ras, 2 catei de usturoi + condimente ( sare, lamaie, otet balsamic, ierburi uscate - busuioc, oregano, rosmarin, cimbru, boabe de mustar, boia).
Batem iaurtul spumos, adaugam toate ingredientele si condimentele, dupa gust, apoi dam sosul la rece. Il servim cu legume de vara crude sau fierte.

Comentarii

ñ¡¢ø£ëtå a spus…
Sunt moarta dupa el !
Cand ai timp ,ai un premiu de ridicat!
o zi buna!
Elisa a spus…
Te asteapta niste premii pe blogul meu, te rog sa treci cand poti sa le ridici.
Te pup.
Antzu' a spus…
o idee minunata avand in vedere ca uneori nu mai stii ce combinatii sa faci in salate si dresing-ul face diferenta!te asteapta niste premii la mine
Eileen a spus…
Am sa o folosesc si eu, delicioasa! Treci pe la mine si ia un premiu:)
Diana Didona a spus…
Va multumesc tuturor, pentru vizita si pentru premii.