28 iul. 2009
Caise in aluat - Apricots in dough
"Se fierbe un pahar de vin rosu cu zahar, se toarna peste un pahar cu faina, amestecand sa nu se faca cocoloase. Se adauga 3 albuse batute, sare si o lingurita untdelemn, se trec jumatatile de caise prin acest aluat si se prajesc in unt. Se presara cu zahar vanilat." (Almanah 1939)
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Postări populare
-
O pifite reusita trebuie sa fie atat de limpede incat sa vezi fundul farfuriei, si sa nu fie moale, dar nici foarte inchegata (cum e toba)...
-
Este una dintre cele mai bune ciorbe și n-am mâncat altundeva mai bună. Am facut-o mai demult, fiind o rețetă de primăvară. Călim ușor în u...
-
Putem folosi orice fel de ficat. Spălăm ficatul, îl curățăm de vinișoare, il desfacem în lobi sau îl tăiem. Apoi lăsăm ficatul să stea în...
-
De câte ori văd la magazin șprot ceva mai mărișor, am tendința de a cumpăra. Îmi place că acest pește, prăjit sau conservat, se mănâncă cu t...
-
Este o mancarica tare buna de iarna, pe care o facea si strabunica si mamei mele, copil fiind, ii placea foarte mult. Se face astfel: Vom fa...

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu