Am făcut un pilaf dintr-un piept de pui mare, cu os.
Se face la fel ca și Pilaful de găină.
Nu am mai pus carnea la macerat. Important este să fiarbă carnea, înnăbușit, destul de mult, ca să fie fragedă.
E un fel de mâncare simplu și bun.
Am făcut un pilaf dintr-un piept de pui mare, cu os.
Se face la fel ca și Pilaful de găină.
Nu am mai pus carnea la macerat. Important este să fiarbă carnea, înnăbușit, destul de mult, ca să fie fragedă.
E un fel de mâncare simplu și bun.
Rețeta este aici: http://aromele.blogspot.com/2010/03/bors-de-pui.html
Iar rețeta de turnăței am luat-o de aici - http://veggetarian.blogspot.com/2011/08/blog-post.html
” Pt aluat:
1 pliculet praf de copt
Am mai pus 2 linguri de griș în umplutură și am mai scăzut un pic din făină.
-deasupra se presara zahar pudra ”
- am făcut prăjitura într-o tavă ceva mai îngustă, de friptură
-cred că prăjitura iese bună și cu nucă în loc de mac
- mi-a plăcut aluatul și îl voi folosi și alte prăjituri. Cred că este bun pentru tarte cu un singur strat de aluat, gem sau măr etc. și bezea cu mac, nuci.
- se poate face și astfel: un strat de aluat, din tot aluatul, un strat de gem și apoi macul cu albuș; mie parcă îmi lipsea ceava din prăjitura asta. nu sunt obișnuită numai cu gustul de mac, dar lui fratelo i-a plăcut așa.
Răsfoind prin blogul meu, vă recomand (trebuie gătit măcar o dată):
Pui chinezesc cu ananas
rețeta o găsiți aici - http://aromele.blogspot.com/2009/11/pui-cu-legume-ananas-si-lapte-de-cocos.html