Foarte, foarte rapida , din lipsa de timp, de fapt.
Va spun in trei pasi cum am facut-o:
2 kg de ciuperci - champignon si pleurotus, dar se pot folosi de orice fel
Se spala fiecare, fara a le tine in apa, se storc un pic si se pun la gatit intr-o tigaie mare, cu o ceasca de ulei. Doar cat sa se inmoaie putin, apoi le trecem prin masina de tocat.
Tot asa, inabusim in o ceasca de ulei:
- 1 kg de ceapa taiata jumatati
- 1 kg de gogosari, cuaratati si taiati in patru
Ii trecem prin masina de tocat.
Adaugam sos de rosii, 4 catei de usturoi, boabe de mustar, de piper, de enibahar.
Transferam compozitia intr-o cratita pe care o punem in cuptor, pentru 30-40 de minute, foc potrivit. In acest fel va scadea dar nu se va lipi si nu trebuie sa stam langa ea sa o pazim.
Se transfera in borcane si se sterilizeaza.
La servire, se poate combina cu masline negre.