Aceasta se face fără aluat şi se coace foarte repede. Este şi foarte bună.
Baza o facem ca un aluat de clătite mai gros.
Pentru o persoana:
2 ouă
200 ml lapte sau apa minerala
circa 1 pahar cu făină
sare, piper
Se amesteca toate, cu telul. Se mai adauga lichid sau faină, dupa caz, astfel încât sa rezulte o compoziţie ca o ciulama.
Turnam compoziţia într-un vas uns cu ulei - un vas ce merge la cuptor.
Deasupra presaram ingrediente solide : mezeluri sau ton, ciuperci, ardei, masline, roşii etc. Se presara cascaval ras, se introduce in cuptorul incins, pentru 15 - 20 min
Se serveste cu sos de roşii.
Baza o facem ca un aluat de clătite mai gros.
Pentru o persoana:
2 ouă
200 ml lapte sau apa minerala
circa 1 pahar cu făină
sare, piper
Se amesteca toate, cu telul. Se mai adauga lichid sau faină, dupa caz, astfel încât sa rezulte o compoziţie ca o ciulama.
Turnam compoziţia într-un vas uns cu ulei - un vas ce merge la cuptor.
Deasupra presaram ingrediente solide : mezeluri sau ton, ciuperci, ardei, masline, roşii etc. Se presara cascaval ras, se introduce in cuptorul incins, pentru 15 - 20 min
Se serveste cu sos de roşii.
Comentarii