Aceasta se face fără aluat şi se coace foarte repede. Este şi foarte bună.
Baza o facem ca un aluat de clătite mai gros.
Pentru o persoana:
2 ouă
200 ml lapte sau apa minerala
circa 1 pahar cu făină
sare, piper
Se amesteca toate, cu telul. Se mai adauga lichid sau faină, dupa caz, astfel încât sa rezulte o compoziţie ca o ciulama.
Turnam compoziţia într-un vas uns cu ulei - un vas ce merge la cuptor.
Deasupra presaram ingrediente solide : mezeluri sau ton, ciuperci, ardei, masline, roşii etc. Se presara cascaval ras, se introduce in cuptorul incins, pentru 15 - 20 min
Se serveste cu sos de roşii.
23 iun. 2016
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Postări populare
-
O pifite reusita trebuie sa fie atat de limpede incat sa vezi fundul farfuriei, si sa nu fie moale, dar nici foarte inchegata (cum e toba)...
-
- Sunt absolut minunate, în prima zi. Apoi, recomand să fie încălzite. Reţeta: 200 g untură - sau unt 100 g smântână 150 g i...
-
De câte ori văd la magazin șprot ceva mai mărișor, am tendința de a cumpăra. Îmi place că acest pește, prăjit sau conservat, se mănâncă cu t...
-
Se face uşor, este foarte bun şi potrivit pentru o masă de sărbătoare. Ingrediente: 1 pui de 2 kg aproximativ ciuperci 200 g 4 ling...
-
Putem folosi orice fel de ficat. Spălăm ficatul, îl curățăm de vinișoare, il desfacem în lobi sau îl tăiem. Apoi lăsăm ficatul să stea în...

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu