Blat:
• 6 galbenusuri
• 1 cană de zahăr
• 1 ceasca de lapte
• 1 / 2 cana de ulei
• 3 linguri de cacao
• 1 praf de copt
• 1 cană de făină aproximativ
• 6 galbenusuri
• 1 cană de zahăr
• 1 ceasca de lapte
• 1 / 2 cana de ulei
• 3 linguri de cacao
• 1 praf de copt
• 1 cană de făină aproximativ
Crema de albus:
• 3 albuşuri
• 9 linguri de zahăr
• 3 albuşuri
• 9 linguri de zahăr
• ciocolată pentru glazura
Se bat 6 galbenusuri cu o cană de zahăr, o cana lapte, jumatate cana ulei, 3 linguri cacao, 1 praf de copt şi 1 cană de făină, pui intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se da la copt.
Se bat albusurile cu 9 linguri de zahar, se punepeste blat copt si se mai lasa inca 10 min la copt.
Se lasa sa se raceasca , se pune glazura din 100 gr ciocolata amaruie topita pe foc cu putin unt sau o lingura smantana .