16 oct. 2010

Drob de ghebe cu ouă fierte și cârnați

Am făcut drobul dintr-o farfurie plină - cu vârf - de ghebe fierte și tocate.
Am adăugat o ceapă călită, 5 ouă, 2 linguri de făină, o legătură de pătrunjel tocat. Potrivim de sare și piper.
Am pus jumătate de cantitate într-o tavă de chec, am pus la mijloc doi cârnați subțiri și 2 ouă fierte tocate. Am acoperit cu restul de ciuperci,  am uns suprafața cu ou bătut. Se coace in cuptorul încins, circa 40 de minute.


3 comentarii:

gabriela vasii spunea...

wow! ce bunatate ai facut si ce bine arata si nu-ti mai spun ce pofta mare mi-ai facut de niste drob,yammy,yammy!pup!

Niko spunea...

Imi place cum arata!

Deea spunea...

http://deeafildan.blogspot.com/
T eastept cu reteta.Pusici!




Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Postări populare

My Headlines