Ingrediente:
500 g ciuperci proaspete - de pădure sau de cultură
250 grame smantana
2 linguri rase de faina
o ceapa medie
piper
mărar
ulei
sare
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhxMyRzPkJ-LzHJjWnH9w42POsyeXF5yZX-cTmCeVqsdO6lQQtAl46L-QVr4hBng0VPWwO2kqgz1n7V9-Gyw0t2H_HZM_YhDbv8v2oqvAxVIoZMFXVLVskek0C0PJAHdjydaI6aFW-PawU/s400/DSC01562.jpg)
Taiem ceapa foarte marunt si o punem la calit; dupa ce s-a înmuiat, adaugam ciupercile tocate, care vor lăsa apă și se vor face in suc propriu. Se completează din când în când cu apa .
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhYkD5Vdor0eA_KySEM1gYGO_MENR3-phzm1Lpp7Fk6S8GhcOn0YJeiqC16J5Rj0Rq4VY3df_Q67GWIdhPXdTcuixSfYWfVW0Y8Z8RMFzRqbsUhfABRfxYvajdDTvAHOsMRn_LFECtISeY/s400/DSC01563.jpg)
Cănd sunt pătrunse, punem sare, piper, smântâna amestecată de 2-3 linguri de apă și cu făina. Amestecăm mereu și lăsăm să clocotească. Așa, nu se va tăia.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgcF6i8WTfBsf6V1J_748zPXgRvORo_geFpneFcJsai_BIwXmic4WdVR1bM-Y7QujeR6bPS32M9BFKXh4VuSA5F8B3i0uXcfJaKq0xYXe5GlmpmhrMcYtw44k3f-hx1pqVlBd0k_xYAdVI/s400/DSC01564.jpg)
La final, punem mărarul sau pătrunjelul sau de-amândouă.....și......nu uitați de mămăliguță.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhyU1j4pD1F7v8xAUOdRvqSscTG0nTmW9WH5xnVhftafGq51NGJopBx7o6ngN0nrDG6xxlDDJ5EC9UMjDZEDpl0jzc5dvUluXQZsZFWB4YAccPwWbS-Uu8sHl_Lvivv9jz65K2be-4S1fw/s400/DSC01565.jpg)
2 comentarii:
ricetta molto invitante!!!!!!
Perfecta!!!!
Trimiteți un comentariu