AROME...
Retete delicioase
4 ian. 2012
Tobă de casă
Am făcut-o după rețeta lui Lulu - de
AICI.
Nu am pus urechi și cap, ci numai rinichi, limbă, carne de porc (nu-mi plac mie zgârciurile și carnea grasă, deh....mofturi).
Iarna e ca în povești.............
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Postare mai nouă
Postare mai veche
Pagina de pornire
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?
Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?
↑ Grab this Headline Animator
Postări populare
Racituri (piftie) moldovenesti - Mici sfaturi pentru reusita sigura - Meat jelly
O pifite reusita trebuie sa fie atat de limpede incat sa vezi fundul farfuriei, si sa nu fie moale, dar nici foarte inchegata (cum e toba)...
Sărăţele fragede, cu untură
- Sunt absolut minunate, în prima zi. Apoi, recomand să fie încălzite. Reţeta: 200 g untură - sau unt 100 g smântână 150 g i...
Șprot marinat
De câte ori văd la magazin șprot ceva mai mărișor, am tendința de a cumpăra. Îmi place că acest pește, prăjit sau conservat, se mănâncă cu t...
Pui umplut cu ciuperci şi orez
Se face uşor, este foarte bun şi potrivit pentru o masă de sărbătoare. Ingrediente: 1 pui de 2 kg aproximativ ciuperci 200 g 4 ling...
Ficat de curcan la grătar
Putem folosi orice fel de ficat. Spălăm ficatul, îl curățăm de vinișoare, il desfacem în lobi sau îl tăiem. Apoi lăsăm ficatul să stea în...
WTA - Clasament general
LinkPro :: Director Web Gratuit
TopofBlogs - Food & Drink Blogs | Page 6 | TopOfBlogs
Links:
Free Web Submission: Free Search Engine Submission and Site Promotion
FreeDigitalPhotos.net Popular Photos
Active Search Results - Activate Membership Confirmation
My Headlines
↑ Grab this Headline Animator
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu