
2 nov. 2008
Rasol cu sos olandez ' Meat with Dutch sauce
" 125 g unt, 75 g smantana, radacina si verdeata de patrunjel tocate marunt, piper, sare, otet, un pahar de vin - se bat bine, se fierb pana scad la jumatate, se adauga o lingura cu mustar si se serveste in sosiera la rasolul de vaca. " - sau de peste, sau de gaina...

Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)



Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Postări populare
-
O pifite reusita trebuie sa fie atat de limpede incat sa vezi fundul farfuriei, si sa nu fie moale, dar nici foarte inchegata (cum e toba)...
-
AROME...: Tort cu crema de ciocolată - o reţetă simplă, dar ... : După cum se vede, am făcut acest tort la Crăciun, dar se poate adapta pen...
-
Cantități pentru o pască: 900 g smântână 5-6 ouă 3-4 linguri cu făină 8 linguri cu zahăr stafide înmuiate în rom coajă de lămâie sare...
-
Mai intâi preparăm carnea: carnea tăiată în bucăți se opărește 5 minute în apă clocotită, apoi se spală și se pune la macerat în apă cu p...
-
Va sfatuiesc sa incercati intai aceasta reteta, apoi, dupa gust, sa faceti si alte variante, de exemplu o parte numai cu lapte praf, pentr...
Links:
My Headlines

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu