Hai, ca pe asta n-o stiam:
"Se bat 4 albusuri, se amesteca cu 50 g zahar pudra vanilat, treptat cu 40 g faina de grau si 30 g faina de orez, 70 g unt caldut, cateva linguri de marmelada de fructe. Se aseaza pe tava unsa cu hartie alba, se toarna compozitia deasupra, se coace la cuptor; se taie patratele cand s-a racit, se glaseaza si se garniseste cu fructe." (Almanah 1939)
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)



Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Postări populare
-
O pifite reusita trebuie sa fie atat de limpede incat sa vezi fundul farfuriei, si sa nu fie moale, dar nici foarte inchegata (cum e toba)...
-
AROME...: Tort cu crema de ciocolată - o reţetă simplă, dar ... : După cum se vede, am făcut acest tort la Crăciun, dar se poate adapta pen...
-
Cantități pentru o pască: 900 g smântână 5-6 ouă 3-4 linguri cu făină 8 linguri cu zahăr stafide înmuiate în rom coajă de lămâie sare...
-
Mai intâi preparăm carnea: carnea tăiată în bucăți se opărește 5 minute în apă clocotită, apoi se spală și se pune la macerat în apă cu p...
-
Va sfatuiesc sa incercati intai aceasta reteta, apoi, dupa gust, sa faceti si alte variante, de exemplu o parte numai cu lapte praf, pentr...
Links:
My Headlines

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu