26 sept. 2011

Ciulama de ciuperci

O mâncare tare simplă și extrem de gustoasă. Eu am avut ciuperci de pădure asortate - ciuperci de câmp, pâinișoare și gălbiori - și așa iese mai bună, decât cu un singur fel de ciuperci. 

Ingrediente:
500 g ciuperci proaspete - de pădure sau de cultură 
250 grame smantana
2 linguri rase de faina
o ceapa medie
piper
mărar

ulei

sare


 Taiem ceapa foarte marunt si o punem la calit; dupa ce s-a înmuiat, adaugam ciupercile tocate, care vor lăsa apă și se vor face in suc propriu. Se completează din când în când cu apa .

Cănd sunt pătrunse, punem sare, piper, smântâna amestecată de 2-3 linguri de apă și cu făina. Amestecăm mereu și lăsăm să clocotească. Așa, nu se va tăia.

La final, punem mărarul sau pătrunjelul sau de-amândouă.....și......nu uitați de mămăliguță.

Deschis non-stop, reduceri si oferte tentante, transportul gratuit

Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Postări populare

Lecturi interesante:

My Headlines