![](http://3.bp.blogspot.com/_-zw5NAW9wFk/SK7WvBcq8BI/AAAAAAAAA3k/uXlej-h8cSE/s320/r.jpg)
Am servit budinca cu bere, pe post de pizza.
E ca si cum ai face blatul din ou, conpida si branza, iar deasupra ai pune umplutura - ciuperci,cascaval, sunca, ardeii, rosii.
Mai intai, am pus conopida la fiert, desfacuta in bucatele. Apa trebuie sa clocoteasca cand adaugi conopida. Pui si sare.
![](http://2.bp.blogspot.com/_-zw5NAW9wFk/SKhvuTxu0bI/AAAAAAAAAzQ/oqIQpZ8tpUk/s400/a.jpg)
Am amestecat 4 oua cu cascaval ras (poti pune orice fel de branza, eu am facut odata budinca cu brinza de vaci amestecata cu putin cascaval), putina smantana sau lapte, 1-2 linguri de faina, sare, piper, cardamon sau nucsoara. Cantitatile sunt variabile, in functie de gust. Iese foarte buna, in orice fel.
In aceasta compozitie adaugi conopida fiarta, amesteci bine si o torni intr-o forma unsa cu ulei.
Deasupra pui feli subtiri de cascaval si ce mai vrei. Eu am ornat-o cu ardei galbeni si ardei rosii si cu masline.
![](http://2.bp.blogspot.com/_-zw5NAW9wFk/SK7WCcewZ6I/AAAAAAAAA3U/FqmP1i2qlEY/s400/c.jpg)
![](http://3.bp.blogspot.com/_-zw5NAW9wFk/SK7WdDcqQHI/AAAAAAAAA3c/_IaYbLJec9Q/s400/e.jpg)
Dai la cuptor, la foc mediu. E mai buna calda.
![](http://3.bp.blogspot.com/_-zw5NAW9wFk/SKhwPt3a4hI/AAAAAAAAAzY/baewYzNUotM/s400/ee.jpg)
Un comentariu:
bonjour Didona, felicitari pentru acest blog si pentru pasiunea ta!
multumesc pentru detaliile de gatit conopida: preferata mea!!
imi permit sa-ti scriu un sfat, in prezent in bucataria "moderna" se practica din ce in ce mai mult gatitul fara SARE :-)
cu simpatie, Carra
Trimiteți un comentariu