Ar trebui sa trec la "Bloguri favorite" vreo suta...Deseori gasesc poze sau retette pe care vreau sa le memorez, dar sunt prea multe. Ca si blogurile ce-mi propun sa le analizez. Asa ca m-am decis, totusi, sa le notez undeva, ca sa le pot accesa cand am timp.http://www.spanishhomerecipes.com/
http://workingwifedinners.blogspot.com/
http://cupcakestakethecake.blogspot.com/
http://www.gigicakes.net/
http://nami-nami.blogspot.com/
http://www.italianhomerecipes.com/
http://dozenflours.com
http://yumblog.co.uk
cristinecooks
thinkingaboutfood
average betty
anne s food
aeb
eggs
cuisine-french
flagrante delicia
dragons kitchen
Prizzel
cooking dunkin style
foodista
dine and dish
diannes dishes
fine furious life
ambrosia
hungry girl por vida
choco
closet cooking
eating etc
eat make read
open source food
Engineer baker
culinary concoctions by peabody
king arthur
melissa
sauder eggs
tartelette
thym-thym
thyme for food
party try for you
Sunita,s world
spicy icecream
la cerise
the second pancake
hungry cravings
cafe fernando
the unemployed cook
for the love of cooking recipes
gourmet girl 1
karina
my kitchen
mango tomato
a good appetite
purple snack
my kitchen snippets
cannelle-vanille
my backing addiction
suggar laws
18 aug. 2008
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)



Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Postări populare
-
O pifite reusita trebuie sa fie atat de limpede incat sa vezi fundul farfuriei, si sa nu fie moale, dar nici foarte inchegata (cum e toba)...
-
AROME...: Tort cu crema de ciocolată - o reţetă simplă, dar ... : După cum se vede, am făcut acest tort la Crăciun, dar se poate adapta pen...
-
Cantități pentru o pască: 900 g smântână 5-6 ouă 3-4 linguri cu făină 8 linguri cu zahăr stafide înmuiate în rom coajă de lămâie sare...
-
Mai intâi preparăm carnea: carnea tăiată în bucăți se opărește 5 minute în apă clocotită, apoi se spală și se pune la macerat în apă cu p...
-
Va sfatuiesc sa incercati intai aceasta reteta, apoi, dupa gust, sa faceti si alte variante, de exemplu o parte numai cu lapte praf, pentr...
Links:
My Headlines

4 comentarii:
Mulţumesc mult! :-) I am honored to be included in your list!
Sincerely,
Julia from Dozenflours.com
I'm thrilled to see that you've featured my blog in your list. :)
Shaheen @ Ambrosia
I can't really understand what you say, but I really appreciate you including my blog (I'm assuming it's for something good) :)
Mango&Tomato
va asteptam in "topul blogurilor culinare romanesti pe www.ardei-iute.ro
Multumim.
Trimiteți un comentariu