Ar trebui sa trec la "Bloguri favorite" vreo suta...Deseori gasesc poze sau retette pe care vreau sa le memorez, dar sunt prea multe. Ca si blogurile ce-mi propun sa le analizez. Asa ca m-am decis, totusi, sa le notez undeva, ca sa le pot accesa cand am timp.http://www.spanishhomerecipes.com/
http://workingwifedinners.blogspot.com/
http://cupcakestakethecake.blogspot.com/
http://www.gigicakes.net/
http://nami-nami.blogspot.com/
http://www.italianhomerecipes.com/
http://dozenflours.com
http://yumblog.co.uk
cristinecooks
thinkingaboutfood
average betty
anne s food
aeb
eggs
cuisine-french
flagrante delicia
dragons kitchen
Prizzel
cooking dunkin style
foodista
dine and dish
diannes dishes
fine furious life
ambrosia
hungry girl por vida
choco
closet cooking
eating etc
eat make read
open source food
Engineer baker
culinary concoctions by peabody
king arthur
melissa
sauder eggs
tartelette
thym-thym
thyme for food
party try for you
Sunita,s world
spicy icecream
la cerise
the second pancake
hungry cravings
cafe fernando
the unemployed cook
for the love of cooking recipes
gourmet girl 1
karina
my kitchen
mango tomato
a good appetite
purple snack
my kitchen snippets
cannelle-vanille
my backing addiction
suggar laws
18 aug. 2008
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Postări populare
-
O pifite reusita trebuie sa fie atat de limpede incat sa vezi fundul farfuriei, si sa nu fie moale, dar nici foarte inchegata (cum e toba)...
-
Este una dintre cele mai bune ciorbe și n-am mâncat altundeva mai bună. Am facut-o mai demult, fiind o rețetă de primăvară. Călim ușor în u...
-
Putem folosi orice fel de ficat. Spălăm ficatul, îl curățăm de vinișoare, il desfacem în lobi sau îl tăiem. Apoi lăsăm ficatul să stea în...
-
De câte ori văd la magazin șprot ceva mai mărișor, am tendința de a cumpăra. Îmi place că acest pește, prăjit sau conservat, se mănâncă cu t...
-
Este o mancarica tare buna de iarna, pe care o facea si strabunica si mamei mele, copil fiind, ii placea foarte mult. Se face astfel: Vom fa...

4 comentarii:
Mulţumesc mult! :-) I am honored to be included in your list!
Sincerely,
Julia from Dozenflours.com
I'm thrilled to see that you've featured my blog in your list. :)
Shaheen @ Ambrosia
I can't really understand what you say, but I really appreciate you including my blog (I'm assuming it's for something good) :)
Mango&Tomato
va asteptam in "topul blogurilor culinare romanesti pe www.ardei-iute.ro
Multumim.
Trimiteți un comentariu