![](http://3.bp.blogspot.com/_-zw5NAW9wFk/SIjpqzHpiwI/AAAAAAAAAZE/lgQVVAxR6Lk/s400/Salmon_fishcake_924.png)
Ingrediente:
900 grame de cartofi, 900 grame filet de somon (sau alt peste), 25 grame unt topit, 15 grame marar tocat, 50 grame de faina, 2 oua (unul pentru pane), 150 grame pesmet, ulei, sare, piper.
Cartofii fierti se fac piure; pestele se fierbe, in apa clocotita, 8 minute. Se lasa sa se raceasca, se curata de oase si piele (in caz ca mai are) si se faramiteaza.
Se amesteca cu toate celelalte ingrediente si cu cartofii ( calduti).
Rezulta o coca din care se modeleaza crochete care se pun la frigider pentru 20 de minute.
![](http://3.bp.blogspot.com/_-zw5NAW9wFk/SIjpkOXIkGI/AAAAAAAAAY8/jvzqqczNj4M/s400/Salmon_fishcake_6_120.png)
![](http://3.bp.blogspot.com/_-zw5NAW9wFk/SIjpVNh86fI/AAAAAAAAAY0/p37AggDjXgU/s400/Salmon_fishcake_8_860.png)
Se trec prin faina, prin ou batut, apoi prin pesmet. Se prajesc pe ambele parti, in ulei incins de palmier
• Se scot pe hartie absorbanta.
Make Salmon Fishcakes - wikiHow
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu